14. 7. 2014

TNatura European Tour Schluchsee (Německo), 2.místo

Events:  ETU TNatura Cross European Series, Schluchsee (Germany)
1500m swim, 30 MTB, 8 trail run
Second place, 3min. off Kriss Coddens

Další díl evropského poháru TNatury se jel o víkendu v německém Schluchsee. Malebné horské (934mnm) městečko, triatlonová tradice, německá preciznost je zárukou dobrého závodu s veškerým komfortem.  Výborná italská pizerka, ubytování u Poláka bez cetlu za třicet se snídání (však se domluvíme, ne?) :)
Den před závodem se jela Bundesliga v olympijské triatlonu. Takže takový víkend triatlonu. Trochu jsem se bál německé discipliny ohledně výkladů pravidel, ale: briefing stručný, krátký...ano, je mi jasné, že nemám jet z hrazdou a diskem :) žádnej opruz, pohoda před startem. No pohoda: Herr Kubicek, máte tady prasklou helmu...to není prasklé...Herr Kubicek je...tady vám ji půjčíme a jeďte prosím v této...danke:)
Dva okruhy v pěkném jezeře, efektní přeběh a cca. 200 m doběh do depa. Bike šotolina, pár trailíků, a nepříjemné dálnice. Po deštích to vůbec neodsejpalo.
Z vody lezu se zásekem na čelo, po prvních kilometrech na kole začínám mít přehled. Vepředu skupina asi šesti lidí,  skupina se naděluje, já se dotahuju, Thijs s Coddensem ujíždějí (pěkně takticky). Jedu tedy třetí resp. čtvrtý s mladým frantíkem, který ač jede plech se mi snaží pomoc, což je super a dojíždíme spolu do depa.
Běh je na tři okruhy veden po lesních cestičkách, hravá trať s pár kopečkama. Po prvním okruhu se dostávám na místo druhé a tak to je i cíli.

Povedený závod potrhává šestým místem Jiří Klíma, Tomáš Eberl 15. ( 2. v kat.) a Pavel Santo 25. (1 v kat.)
Vyhlášení do hodiny, nasedat a valíme zpět.
Thanks guys!!

Výsledky:
http://www.tnaturaevents.com/en/series/germany-place-eng#ranking







Žádné komentáře:

Okomentovat